Декоративна мазилка

dekorativna-mazilka

Приложение:

Декоративната мазилка е предназначена за интериорна декорация. Подходяща е както за дома така и за офис сгради, хотели, търговски обекти и др. Предлага се в богата цветова гама.

Основни характеристики на нашата декоративна мазилка:

Еластична

Огнеустойчива

Звуко и топлоизолационна

Лесно се измива и почиства

Не променя цвета си

Не съдържа вредни за здравето и околната среда вещества

Подготовка на основата:

Декоративната мазилка се нанася върху всяка гладка и чиста повърхност : шпакловка, бетон, гипс, дърво и др. Всички замърсявания, масла,прах стари и нездрави предишни покрития трябва да се отстранят. Преди нанасяне на мазилката е препоръчително повърхностите да се грундират.

Начин на полагане:

Преди употреба декоративната мазилка се разбърква добре с бормашина. Нанася се с маламашка от неръждаема стомана, без да се упражнява голям натиск, в посока отдолу нагоре. Всички свързани повърхности “ от ръб до ръб” трябва да се обработват без прекъсване. За да се избегне прекомерно бързото изсъхване на мазилката, не трябва да се работи на огрени от слънцето фасади, при вятър и много горещо време. Температурата на въздуха или основата при полагането не трябва да бъде по-ниска от 10°С и не по-висока от 30 °С. При нужда от разделяне на гранични повърхности, се използва самозалепваща лента, която трябва да се отстрани преди засъхване на мазилката. Времето за съхнене е до 24 ч. в зависимост от температурния режим.

Разходна норма:

25кг. – 10кв.м.

Декоративна мазилка 156 157

158 159 160

161 162 163

164 165 166

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply