Седефена мазилка

sedefena-mazilka

Приложение:

Седефената мазилка е декоративна мазилка с металик ефект. Наподобява старинна позлата и се използва за детайли и акценти в интериори в различни стилове. Благодарение на това с нея се създават уникални ефекти както в класически, така и в модерен стил.Освен в златен и сребърен вариант се предлага в богата цветова гама, което я прави атрактивна и за дизайнерите,търсещи ултрамодерни декоративни решения. Полагането на такъв вид мазилка придава престиж на интериора и е подходяща не само за стени, а и за други интериорни детайли.

Основни характеристики на нашата седефена мазилка:

Водоразтворима

Огнеустойчив

Безвреден за човека и околната среда

Дълъг живот и красота

Декоративен металик ефект

Не променя цвета си

Подготовка на основата:

Седефената мазилка се нанася върху всяка гладка и чиста повърхност : шпакловка, бетон, гипс, дърво и др. Всички замърсявания, масла,прах стари и нездрави предишни покрития трябва да се отстранят. Преди нанасяне на мазилката е препоръчително повърхностите да се грундират.

Начин на полагане:

Мазилката се предлага готова за нанасяне. За постигане на различни ефекти могат да се използват различни техники за нанасяне / с четка, шпатула, валяк, тампон и др./. За различна дълбочина на релефа се допуска разреждане с вода до 15%. Температурата на въздуха или основата при полагането не трябва да бъде по-ниска от 10°С и не по-висока от 30 °С. Всички свързани повърхности “ от ръб до ръб” трябва да се обработват без прекъсване. Времето за съхнене е до 48 ч. в зависимост от температурния режим.

Покривна площ:

1кг. – 6-30кв.м.

Sedefena1 Sedefena2 Sedefena3

Sedefena4 Sedefena5 Sedefena6

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply