Пясъчна мазилка

piasachna2

Приложение:

Пясъчната мазилка е декоративна мазилка с пясъчен ефект. Благодарение на това с нея се създават уникални ефекти както в класически, така и в модерен стил.Предлага се в богата цветова гама, което я прави атрактивна и за дизайнерите,търсещи ултрамодерни декоративни решения. Полагането на такъв вид мазилка придава на всеки дом уют и спокойствие, наподобява грапав тапет.

Основни характеристики на нашата пясъчна мазилка:

Водоразтворима

Огнеустойчив

Безвреден за човека и околната среда

Дълъг живот и красота

Декоративен пясъчен ефект

Не променя цвета си

Подготовка на основата:

Пясъчната мазилка се нанася върху всяка гладка и чиста повърхност : шпакловка, бетон, гипс, дърво и др. Всички замърсявания, масла,прах стари и нездрави предишни покрития трябва да се отстранят. Преди нанасяне на мазилката е препоръчително повърхностите да се грундират.

Начин на полагане:

Мазилката се предлага готова за нанасяне. Разбърква се с бормашина. Нанася се с четка от естествен косъм, чрез разнасяне на материала по повърхността до получаване на желаният ефект. Температурата на въздуха или основата при полагането не трябва да бъде по-ниска от 10°С и не по-висока от 30 °С. Всички свързани повърхности “ от ръб до ръб” трябва да се обработват без прекъсване. Времето за съхнене е до 48 ч. в зависимост от температурния режим.

Покривна площ:

1кг. – 5-6кв.м.

piasachna2

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply