Клондайк

Klondike

Клондайк е декоративна мазилка с интериорно приложение
Благодарение на уникалните цветове и нюанси в които се предлага тя е атрактивна и за дизайнерите,търсещи ултрамодерни декоративни решения. Полагането на такъв вид мазилка придава престиж на интериора и е подходяща не само за стени, а и за други интериорни детайли. Клондайк може да се използва за създаване на иновативни жизнени пространства. Декорираните повърхности улавят и пречупват светлината с помощта на частиците включени в състава.

Основни характеристики:

Водоразтворима

Огнеустойчив

Безвреден за човека и околната среда

Дълъг живот и красота

Декоративен ефект

Не променя цвета си

Подготовка на основата:

Клондайк се нанася върху всяка гладка и чиста повърхност : шпакловка, бетон, гипс, дърво и др. Всички замърсявания, масла,прах стари и нездрави предишни покрития трябва да се отстранят. Преди нанасяне на мазилката е препоръчително повърхностите да се грундират.

Начин на полагане:

Мазилката се състои от два компонента. Първият слой е основният цвят на мазилката, който се полага с четка. След пълното изсъхване на този слой се нанася втори отново с четка , който придава декоративният ефект на мазилката.Температурата на въздуха или основата при полагането не трябва да бъде по-ниска от 10°С и не по-висока от 30 °С.Всички свързани повърхности “ от ръб до ръб” трябва да се обработват без прекъсване. Времето за съхнене е до 24 ч. в зависимост от температурния режим.

Покривна площ:

1кг. – 4-5кв.м.

klondike1 klondike21

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply